در این مقاله از سایت پیشگامان فناوری امرتات درباره ساختمان BMS و سیستم هوشمند ساختمان bms توضیح دادیم همراه ما باشید.
هوشمندسازی ساختمان BMS را میتوان به جرات مهم ترین دستاورد عصر ما در زمینه بهینه سازی ساخت و ساز و کاربرد تجهیزات و امکانات موجود در ساختمان دانست. فرصتی برای استفاده بهتر از فناوری های در دسترس و کنترل آن ها در مسیر زیبا سازی، امنیت، کاربرد بهینه و به طور خلاصه هوشمند سازی ساختمان به نحوی که کار و زندگی در آن آسان تر باشد.
تجهیزات مورد استفاده در این مجموعه از راه دور و با گوشی همراه از طریق اینترنت قابل کنترل بوده و به مالکین ساختمان های هوشمند سازی شده و کاربران این تجهیزات امکانات مناسب و گستردهای برای اداره آنها را میدهد.
برند مهندسی امرتات، مجری پیشرو در ساختمان BMS بوده و آماده اجرای پروژه های هوشمند سازی در سطوح مختلف است.
ساختمان های امروزی گرچه به جهاتی با بناهای کلاسیک شباهت هایی دارند، اما تکنولوژی و تجهیزات مصرفی در آنها در بسیاری موارد تفاوت کلی با نمونه های قدیمی داشته و انتظارات متفاوتی را نیز برانگیخته میکنند.
به علاوه افراد در عصر ما با مسئولیت های متفاوت اغلب مشغله کاری بیشتری داشته و فرصت آن ها برای رسیدگی به بخش های مختلف ساختمان از هر جهت کمتر است.
به این ترتیب به نظر میرسد اداره دقیق و کامل امور ساختمان توسط یک نفر در عمل امکان پذیر نباشد. از طرفی به کارگیری نفرات بیشتر نیازمند هزینه بالاتر بوده و به نوبه خود نیازمند مدیریت جداگانه و صرف زمان و انرژی مضاعف است که بدون شک مقرون به صرفه نیست.
برای رفع این معضل، مهندسین ساختمان و محققین سیستم های اینترنتی و تجهیزات هوشمند در تعاملی دو سویه، تکنولوژی سیستم مدیریت ساختمان BMS را بهکار گرفتهاند تا تحولی کلی در این مورد رخ دهد. نتیجه راحتی بیشتر، اطمینان از عملکرد و امنیت در بالا ترین سطوح اجرایی است که توسط هوشمندسازی ساختمان BMS به کاربران تقدیم میشود.
هوشمند سازی، اتوماسیون، اجرای BMS یا هر نامی که بر مجموعه روش های مدرن کنترل و به کارگیری تجهیزات متصل به شبکه هوشمند اینترنت گذاشته میشود، امروزه دنیای صنایع ساختمانی را تحت تاثیر شدید خود قرار داده است. تا جایی که ساخت و ساز ها در همه سطوح با پیروی از بخشی یا همه این ساز و کار ها دستخوش تحولات کلی شده و از مزایای هوشمندسازی ساختمان BMS بهرهمند میشوند.
انواع روش های هوشمند سازی ساختمان BMS با پروتکلهای اجرایی خاص و استاندارد سازی شده قابل اجرا بوده و شیوه های متنوعی را برای اجرای سیستم BMS پیشنهاد میکنند.
برخی از این روش ها نظیر KNX، BACnet، Cbus،Lon works ،LON در کلاس های آموزش سیستم مدیریت ساختمان BMS تدریس و جهت اجرا به مهندسین متخصص این شاخه از صنعت ساختمان آموزش داده میشوند.
برخی نیز نظیر KNX بهدلیل بالا بودن سطح فناوری موجود و صرفه جویی بالای انرژی تا (۶۰٪) توجه شرکت های سازنده لوازم و تجهیزات خانگی معتبر دنیا را به خود جلب کرده و موجب شدهاند تا این برند های جهانی محصولات خود را بر اساس هوشمندسازی ساختمان BMS تنظیم و طراحی کنند.
قابلیت هایی نظیر عملکرد مستقل و ترکیبی با سایر سیستم های دیگر، KNX را به مجموعه ای معتبر تبدیل کرده که در همه کشور ها با استقبال خوبی از طرف کاربران و مهندسین مجری هوشمندسازی ساختمان BMS روبروست.
برخی دیگر از استاندارد های اجرایی در این طرح مانند استاندارد BACnet ویژه سیستم های بزرگ با نقاط کنترلی بالا هم برای مواردی نظیر سیستم BMS مجتمع مسکونی مناسب هستند.
در ادامه مطلب به بررسی این موارد میپردازیم.
تغییر شیوه زندگی از منازل ویلایی و خانه های مستقل به مجتمع های مسکونی با واحد های زیاد و تعداد بالای ساکنین، نیاز به خدمات مشترک را در این ساختمان ها بیشتر کرده است. بر همین اساس استاندارد های ایدهال نظیر استاندارد BACnet با درجات بالای دقت در طراحی و برای هوشمندسازی ساختمان BMS بهکار گرفته شدند.
امروزه کاربرد این سیستم ها بهسرعت در حال رشد بوده و در کشور های پیشرفته نظیر امریکا حتی بهعنوان استاندارد ملی اتوماسیون پذیرفته و اجرا شده است.
بر اساس این شیوه اتوماسیون که گواهینامه های معتبر جهانی زیادی را به خود تعلق داده ، مالکین ساختمان های هوشمند قادر خواهند بود بهترین خدمات تکنولوژی روز دنیا را بنابر میل و سلیقه شخصی انتخاب و در ساختمان خود بهکار ببرند، بدون آنکه بابت سازگاری آن با سیستم های قبلی نگرانی داشته یا مجبور به تعویض آنها باشند.
به این ترتیب این استاندارد دارای رتبه بالایی از به کار گیری فناوری BMS و نیز قابلیت بالای هماهنگی با سایر سیستم ها بوده و از این جهت با استقبال بالایی در میان کاربران کشور های مختلف روبرو هستند.
با آنکه مدتی از راه اندازی پروژه های هوشمند سازی ساختمان موسوم به تجهیزات BMS در کشور ما میگذرد و بناهای امروزی و مدرن زیادی به این روش تجهیز شدهاند، آشنایی با این شیوه و استاندارد های اجرایی در آن هنوز نوپا بوده و عمومیت چندانی نیافته است.
امروزه و با بزرگ شدن شهر ها و افزایش جمعیت، هوشمندسازی ساختمان BMS بیش از یک نیاز معمولی برای لوکس سازی ساختمان ها بوده و بهسرعت در حال تبدیل به بخشی از الزامات معماری و صنایع ساختمان است.
اما کدام مزایا باعث شده این فناوری با چنین سرعتی رواج یابد.
در ادامه مطلب دلایل این موضوع را با هم مرور میکنیم.
اگر بخواهیم مهمترین دلایل استفاده از این فناوری را لیست کنیم، صرفه جویی در مصرف انرژی و به تبع آن صرفه اقتصادی که بابت کاهش هزینه های مربوط به قبوض آب، برق و گاز نصیب کاربران میشود در ردیف های بالایی چنین لیستی قرار میگیرد. موضوعی که با توجه به بالا رفتن قیمت فاکتور های انرژی و کمک به کاهش مصرف آلاینده های سوختی از اهمیت بالایی برخوردار است.
از مزایای بزرگ ساختمان های تحت سیستم BMS، بهرهمندی از سطح بالای کیفیت سرویس دهی در این مجموعه است. ضمن اینکه با روش هوشمندسازی ساختمان BMS هزینه خدمات شارژ ساختمان نیز به طرز چشمگیری کاهش یافته و همزمان ساکنین و مالکین ساختمان، از بالاترین میزان دسترسی و کنترل تجهیزات ساختمان برخوردار میشوند.
افزایش ضریب ایمنی از طریق سیستم های امنیتی نصب شده نظیر دوربین های مدار بسته، قفل برقی هوشمند و کنترل کننده ورود و خروج از طریق پارکینگ و دیگر تجهیزات هوشمند بهکار رفته در این ساختمان ها همگی از طریق سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS قابل اجراست.
یکی از بزرگ ترین مزایای اجرای سیستم هوشمند ساختمان، امکان استفاده از گوشی همراه برای کنترل تک تک تجهیزات ساختمانی است که از این طریق به پکیج هوشمند سازی ساختمان متصل هستند.
بر این اساس از پرده ها و روشنایی ساختمان تا لوازم برقی و تاسیسات این مجموعه ها را میتوان از راه دور و در هر نقطه دنیا از طریق اتصال به شبکه اینترنت جهانی و با گوشی همراه هوشمند کنترل و هدایت نمود. برای مالکینی که به هر دلیل از ساختمان دور بوده و مایل به کنترل شخصی بر روی تجهیزات و شرایط آن هستند، کاربرد گزینه های موجود در ساختمان BMS فرصتی بينظیر است.
این روز ها داشتن استخر، سونا، جکوزی و دیگر امکانات ورزشی در ساختمان های مدرن به بخشی از شیوه زندگی لوکس تبدیل شده است. استفاده از هوشمندسازی ساختمان BMS به دارندگان تجهیزات هوشمند این امکان را میدهد تا به راحتی نسبت به انجام سرویس های مربوط به این تجهیزات از طریق کنترل در فضای مجازی اقدام کنند. در این شیوه حتی میتوان بدون حضور در محل، این تجهیزات را آماده سازی نموده و با اعمال تنظیمات مورد نظر آن ها را برای استفاده بهینه مهیا نمود.
از تنظیم دمای آب در فصول مختلف در استخر و تاسیسات وابسته تا آبیاری باغ و فضای ورزشی، روشنایی مجموعه و میزان نور تنظیمی در آن توسط سیستم های هوشمندسازی ساختمان BMS به راحتی و از راه دور قابل کنترل است.
یکی از مشکلات کلاسیک در ساختمان ها بهویژه در مجموعه های چندین واحدی و بينظمی حاصل از تعدد سیم کشی و عبور کابل های مختلف در محیط ساختمان و نیز فضای عمومی یا مشاء است که با جلوه ظاهری ناخوشایندی نیز همراه است.
با استفاده از هوشمندسازی ساختمان BMS این مورد با کمترین میزان کابل مصرفی و نظم و ترتیب چشمگیری انجام میگیرد. این عملکرد از یک سو به زیبایی بنا افزوده و از سوی دیگر سهولت دسترسی به این تاسیسات کاربردی را نصیب ساکنین و کاربران میکند.
بخش زیادی از مشکلات موجود در تجهیزات ساختمانی به انتقال ناموزون انرژی و عدم کنترل لازم در این مورد مربوط است که با هوشمندسازی ساختمان BMS عملا از میان برداشته میشود. استاندارد های بهکار رفته در این مورد، ضمن کاهش سطح مصرف انرژی، از تجهیزات مصرفی در ساختمان نیز در برابر شوک های وارده محافظت و در عمل عمر مفید آن ها را افزایش میدهد.
علاوه بر تجهیزات و لوازم مورد استفاده، ساختمان تجهیز شده به سیستم هوشمند نیز در برابر آسیب و فرسودگی محافظت شده و دوام و طول عمر بیشتری خواهند یافت. استفاده از کنترل کننده های هوشمند و مرتبط با پنل مرکزی، نظیر پرده های هوشمند، سیستم آبرسانی و روشنایی خودکار و قفل های ایمنی و برقی به کار رفته در چنین مجموعه هایی، هر یک به نوعی از ساختمان و تجهیزات به کار رفته در آن در برابر آسیب های فیزیکی و صدمات ناشی از سرقت و موارد مشابه حفاظت میکند.
علاوه بر صرفه اقتصادی که بابت صرفه جویی در مصارف انرژی و هزینه سوخت و نیز کاهش استهلاک ساختمان بابت اجرای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS نصیب کاربران میشود، این عملکرد به بالا رفتن قیمت ساختمان نیز منجر میشود. لوکس و به روز شدن ساختمان و تجهیزات آن توسط این سیستم، کمک شایانی به بالا بردن قیمت و بازخورد مثبت مشتریان به این نوع سازه ها داشته و آنها را در بورس خرید و فروش املاک قرار میدهد.
هوشمندسازی ساختمان BMS امروزه با سرعت بالایی در حال گسترش است و بر این اساس همه روزه بنا هایی به این مجموعه میپیوندند. این سیستم که هدف اصلی آن هوشمند سازی، تسهیل و تسریع امور و قابلیت کنترل خودکار تجهیزات از نزدیک و راه دور است، در اغلب بنا ها قابل اجراست، به شرط آنکه پیش نیاز ها و زمینه لازم برای اجرای آن فراهم آمده باشد.
پی ریزی طرح یک بنای هوشمند و اجرای سیستم BMS از ابتدا، آزادی عمل بیشتری را برای طراحان، معماران و سازندگان بنا پدید میآورد تا با طی گام به گام مراحل، کلیه اقدامات را بر اساس اولویت بندی و نظم اجرا کرده و بیشترین نتایج را در زمان مقرر دریافت کنند.
اجرای هوشمندسازی ساختمان BMS در سازه های آماده که در آن ها زمینه لازم برای نصب تجهیزات و بهره برداری از آن ها فراهم نشده باشد، طبعا با طی مراحل متفاوت قابل اجراست.
در معماری سیستم هوشمند ساختمان bms، مراحل کار مبتنی بر استاندارد های تعریف شده برای این کار اجرا شده و امکان لینک شدن بخش های مختلف ساختمان در مجموعه هوشمند فراهم میآید.
به این ترتیب کلیه تجهیزات و سیستم های مجموعه هوشمندسازی ساختمان BMS اعم از نظارتی و تصویری، کنترل تردد، روشنایی، سرمایشی، گرمایشی، تهویه، آبرسانی، سیستم های امنیتی و اعلام حریق و آسانسور ها و سایر تجهیزات در یک پکیج هوشمند گرد آوری و مدیریت شده و نظارت بر آن ها از طریق پنل ویژه در داخل ساختمان و ارتباط با گوشی همراه هوشمند در هر نقطه امکان پذیر میگردد.
در حالی که کاربرد سیستم های مجزا برای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS تا ۳۰ درصد قابلیت صرفه جویی در انرژی را برای ساختمان به همراه دارد، کاربرد سیستم یکپارچه این توانایی را تا ۱۵ درصد بیشتر نیز فراهم میکند. دستاوردی که نتیجه مستقیم به کارگیری معماری سیستم BMS در ساختمان بوده و امکان بهره برداری حداکثری از این تجهیزات را برای کاربران فراهم میکند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هوشمندسازی هتل با کارشناسان ما تماس بگیرید.
سیستم هوشمند ساختمان bms نسل جدیدی از هوشمند سازی ساختمان و خانه ها محسوب می شود. در سال های پیش، سیستم های هوشمند به صورت جداگانه عمل می کردند. امروزه مالکان به دنبال سیستم هایی هستند که به صورت یکپارچه کار کنند.
سیستم های هوشمند در ساختمان های تجاری، اداری و مسکونی در مدل های متنوعی وجود دارند. از جمله این سیستم های هوشمند می توانیم به کلید و پریز های هوشمند، سیستم گرمایشی و سرمایشی هوشمند، پرده های هوشمند و... اشاره کنیم.
تصور کنید وقتی وارد محل کار می شوید، لامپ های روشنایی، اتاق را روشن کنند، قفل درب ها چهره شما را تشخیص دهند و دمای اتاق از قبل تنظیم شده باشد. در ادامه وقتی محل کار را ترک می کنید، چراغ ها خاموش شوند، سیستم کنترل دما به صورت کم مصرف کار کند و پرده ها به طور خودکار تنظیم شوند. یکپارچه سازی همه این موارد با استفاده از هوشمندسازی ساختمان BMS امکان پذیر است.
اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره آینه هوشمند هستید به این صفحه مراجعه کنید.
همانطور که سیستم های هوشمند در ساختمان ها رونق پیدا می کنند، استفاده از سیستم BMS هم رواج پیدا می کند. رشد چشمگیر استفاده از این سیستم ها، نشان از ارزش بالای داده ها دارد. این سیستم های مدیریت ساختمان حجم قابل توجهی از داده ها درباره آنچه در ساختمان اتفاق می افتد، ارائه می کند. از جمله دیگر مزیت های این سیستم می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
مجموعه پیشگامان فناوری امرتات مفتخر است تمامی خدمات مربوط به تجهیزات هوشمند سازی ساختمان را در اختیار شما قرار دهد.
با کمک سیستم مدیریت هوشمند ساختمان، امکان تمرکز بر داده ها روی تصویر بزرگ فراهم می شود. به جای فهرست های خسته کننده هشدار ها، نتایج ساده و عملی ارائه می شوند.
گزارش هایی که از داده ها جمع آوری می شود، بر اساس ترجیحات شما قابل تنظیم است.
با استفاده از سیستم ساختمان BMS می توانید اطلاعاتی از مجموعه سیستم های هوشمند را جمع آوری کنید. داده دستگاه های هوشمند زیر از طریق این سیستم جمع آوری می شوند:
کنترل سیستم های تهویه
کنترل های روشنایی
کنتور آب و برق
ترکیب حسگر ها و دستگاه های مختلف با یک سیستم BMS مجتمع مسکونی، یک سیستم مدیریت شده و یکپارچه ایجاد می کند.
تجزیه و تحلیل اطلاعات مورد نیاز برای سیستم مدیریت هوشمند، امکان بهره وری هر چه بیشتر از انرژی را فراهم می کند. این یک اولویت برای صاحبان ساختمان محسوب می شود.
در نهایت با وجود انواع روش های هوشمند سازی ساختمان BMS می توانید به بهترین شکل از سیستم های هوشمند استفاده کنید. داده های کافی برای کنترل هر یک از این سیستم های هوشمند با استفاده از BMS جمع آوری می شود.
جهت سفارش و اطلاع از قیمت ها با مشاوران ما در ارتباط باشید.
02188193631 - 02188193630 - 02188193629