سال هایی نه چندان دور هنگامی که قصد سفر داشتیم، خانه خود را به همسایه میسپردیم. یا اگر مدیر یک شرکت یا کارخانه بودیم، امنیت آن را به نگهبانی میسپردیم که شب آنجا بماند. اما نه همسایه میتوانست 24 ساعته خانه ما را در نظر بگیرد و نه نگهبان شرکت و کارخانه میتوانست هم زمان در همه بخش های ساختمان حضور داشته باشد. اکنون با پدید آمدن فناوری بهترین سیستم های حفاظتی برای منازل میتوان از راه دور و در هر کجا که هستیم، خانه و محل کار خود را زیر نظر داشته باشیم.
سیستم امنیتی هوشمند از مجموعه دستگاه های الکترونیکی هماهنگ تشکیل شده که با همکاری هم خانه، کارخانه و شرکت شما را در مقابل دزدان و خطر های مختلف محافظت میکنند. بدین ترتیب شما با عبارت جدیدی به نام ساختمان هوشمند رو به رو هستید.
کنترل سیستم های حفاظتی و امنیتی یک سازه از بخش های مختلفی تشکیل شده است که در ادامه نگاهی به آن ها داشتهایم:
قلب سیستم امنیتی هوشمند کنترلکنندۀ مرکزی آن است. همه اجزای یک توزیع و پخش هوشمند از راه این کنترل کننده با هم در ارتباط هستند. کنترل کننده مرکزی همه داده ها را از دستگاه های هوشمند ساختمان دریافت میکند و کنترل همه آن ها را به دست شما میسپارد.
ارتباط همه اجزای هوشمند یک خانه با یکدیگر، و همچنین با کنترل کننده مرکزی باید از راه مشخصی صورت گیرد. این ارتباط ممکن است ارتباط سیمی یا بیسیم باشد.
رابط های کاربری در یک ساختمان هوشمند ابزار هایی هستند که کاربران ساختمان به مدد آنها میتوانند ساختمان را در نظر داشته باشند. این رابط ها شامل وسایل مختلفیاند که همه شما با آنها آشنا هستید. ابزار های هوشمندی مانند تلفن همراه، تبلت، لپتاپ، صفحه های لمسی، ریموت ها و کلید های هوشمند که کنترل وسایل را در یک خانه هوشمند در اختیار شما قرار میدهند. به مدد این ابزار های هوشمند میتوانید از هر جایی که باشید اجزای ساختمان را در کنترل خود بگیرید.
سنسور ها ابزار هایی هوشمند هستند که میتوانند گزارشی از فعالیت های مختلف یک ساختمان مانند تغییر نور، دما، رطوبت و دود به پردازنده مرکزی بفرستند. پردازنده مرکزی با برنامه ریزی قبلی امکان تغییر در محیط را بهصورت خودکار فراهم میکند. به عنوان مثال در صورت بالاتر رفتن دمای خانه یا گلخانه از درجه خاصی، سیستم سرمایشی را روشن میکند. یا در صورت روشن شدن نور یا باز و بسته شدن در خانه شما را خبر میکند.
عملگر ها اجزایی از سیستم هوشمند هستند که کارشان باز کردن در های ورودی و پارکینگ و روشن کردن موتور های مختلف مانند پمپ تسویه آب یا سیستم های خنککننده و... است. در واقع میتوان گفت عملگر ها یک حرکت دهنده هستند و فرمان های صادر شده را اجرا میکنند. عملگر ها در سیستم های هوشمند نیاز به سیگنال کنترل و منبع انرژی دارند.
عملگر ها شامل رله ها، دیمر ها و برنامه های نرم افزاری هستند که از راه ترموستات، موتور های برقی، قفل های بیسیم، سیستم های گرمایشی و سرمایشی و... میتوانند فرمان ها را اجرا کنند.
سیستم های حفاظتی و امنیتی پیشین غیر هوشمند بود و توانایی تشخیص نوع خطر را نداشت. اما سیستم های امنیتی هوشمند با توانایی تشخیص بسیار خوبی که دارد ساختمان را پوشش میدهد و با مدد از اینترنت شما را باخبر میسازد. این سیستم ها امکان کنترل اجزاء هوشمند سازی شده را از راه دور در اختیار شما میگذارد. بدین ترتیب شما میتوانید از راه دور کنترل روشنایی و اجزای هوشمند سازی شده ساختمان را در دست بگیرید. امکان باز و بسته کردن در های ورودی ساختمان از راه دور هم خیال شما را از بابت پشتِ در نماندن فرزند یا مهمان تان آسوده میکند.
هرگاه سخن از سیستم های حفاظتی و ساختمان هوشمند به میان میآید، فکر همه ما به سمت دزدی میرود. البته که پیشگیری از دزدی و شناسایی و دستگیری آسان دزد ها یکی از مهم ترین کارکرد های این سیستم ها است. اما تنها کاربرد سیستم های امنیتی هوشمند به دزدی خلاصه نمیشود. نظارت بر یک کارخانه و جلوگیری از خرابکاری در اجزای دستگاه های یک کارخانه و به خطر انداختن جان و مال کارکنان آن یکی دیگر از کاربرد های این سیستم ها است.
همچنین با این سیستم میتوان تجهیزات یک کارخانه یا شرکت را زیر نظر داشت. این ویژگی میتواند از آتش سوزی و خطر های دیگری که ممکن است در شرایطی به دلیل نوسان های برق یا موارد دیگر رخ دهد، جلوگیری کند. در بعضی مناطق ییلاقی حتی امکان ورود حیوان های وحشی به خانه و ویلا وجود دارد که این سیستم شما را از چنین خطر هایی نیز آگاه میکند.
دستگاه های کنترل سیستم های حفاظتی و امنیتی هشدار های مختلفی را به شما میدهند که در ادامه به چند نمونه از آن ها اشاره میشود:
اگر در نبودن شما در و پنجره ساختمان باز یا شکسته شود، زنگ هشدار سیستم امنیتی ساختمان به صدا درمیآید. البته این تنها کاری نیست که سیستم هوشمند انجام میدهد. سیستم امنیتی هوشمند از راه تبلت، گوشی تلفن همراه یا... شما را از آنچه در ساختمان میگذرد، آگاه میسازد. البته فیلم ضبط شده صحنه نیز امکان دستگیری دزدان یا خراب کاران را در اختیار شما و پلیس قرار میدهد.
با گذاشتن سنسور های حساس در کشو ها یا جایگاه قرار گیری اشیاء قیمتی، بهمحض باز شدن درِ آن ها هشداری به گوشی همراه شما فرستاده میشود و شما از خطر آگاه میشوید.
اگر فراموش کنید در زمان خارج شدن از خانه، در یا پنجرهای را ببندید، سیستم امنیتی هوشمند شما را خبر میکند.
چه در خانه حضور داشته باشید و چه نه، سیستم امنیتی هوشمند خانه این امکان را به شما میدهد تا در را برای دوستان و عزیزانتان باز کنید. البته پیش از باز کردن درِ خانه، آن ها را پشت در ببینید و با آن ها گفت و گو کنید و حتی از اینکه در خانه نیستید، پوزش بخواهید.
میتوان گفت کارکرد انواع سیستم های امنیتی هوشمند شبیه به هم است. همه سیستم های حفاظتی و امنیتی با رعایت اصول مشابهی به تامین امنیت ساختمان هوشمند شما میپردازند. ویژگی های کلی هر سیستم امنیتی هوشمند از این قرار است:
ساده بودن استفاده از آنها و قابل فهم بودن رابط کاربری آنها.
فراهم ساختن کنترل از راه دور با استفاده از تلفن همراه.
مجهز بودن به سنسور های دقیق حساس به حرکت.
امکان فرستادن و دریافت دستور صوتی با کیفیت بالا برای باز و بسته کردن در های هوشمند ساختمان.
ضبط ویدئو با سرعت و کیفیت بالا.
امکان کنترل روشنایی و سایر اجزای هوشمند ساختمان از راه دور.
میدان دید گسترده دوربین های هوشمند برای پوشش دهی همه نقطه های کور ساختمان.
بررسی تاریخچه سیستم های حفاظتی از دیرباز تاکنون برای بسیاری کسالت بار بوده و بیشک در مطلبی به این کوتاهی نیز نمیگنجد. اما بهطور مختصر میتوان گفت این پروسه بسیار طولانی بوده و تا رسیدن به تکنولوژی مدرن امروزی از مراحل زیادی گذشته است.
در این مسیر علاوه بر نرده گذاری و نصب انواع قفل و حصار و استفاده از نیروی بدنی و هوش سگ های نگهبان از موارد بسیار دیگری نیز استفاده شده است.
در همین مدت، روشهای سرقت و ایجاد مزاحمت نیز پییچده تر شده و هر بار ابداعات محافظتی را بهطور باور نکردنی خنثی نموده است.
بر این اساس برای تکمیل کنترل سیستم های حفاظتی و امنیتی ، نیاز به تجهیزاتی پیچیده تر به چشم میخورد. مجموعه ای که نمیتوان آن را به راحتی کنار گذاشت.
سرانجام پس از تحقیقات فراوان این نیاز با ابداع کنترل سیستم های حفاظتی و امنیتی هوشمند پاسخ داده شد. مجموعه ای برآمده از فناوری روز دنیا که ضمن محافظت از بنا با دوربین های مدار بسته، قابل کنترل از راه دور بوده و فضای مورد بررسی را در تمام ساعات شبانه روز از این طریق با شما مرتبط میکند.
مزیتی متفاوت که این مجموعه را از دیگر نمونه های تجهیزات حفاظتی متمایز و برتر نموده است.
اما اگر این مجموعه را بسیار مختصر و تنها محدود در چند نمونه ساده بدانیم، بدون شک دچار خطا در آمایش اطلاعات مربوط به آن شدهایم!
در ادامه به بررسی تنوع محصولات سیستم های حفاظتی هوشمند پرداخته و در ادامه بهترین کنترل سیستم های حفاظتی و امنیتی برای منازل را به شما معرفی خواهیم کرد.
دغدغه های امنیتی ساختمان که همواره وجود داشته، این روز ها به دلایل گوناگون بیشتر نیز شده است. تا جایی که استفاده از سیستم های حفاظتی در هر ساختمان به بخشی از روتین حرفهای تبدیل شده است.
از دوربین های مدار بسته تا قفل های هوشمند و آلارم و آژیر های خطر در مارک ها و برند های گوناگون هر یک بخشی از این تاسیسات را تشکیل میدهند.
در میان این تنوع گسترده، انتخاب نمونه مناسب نیازمند شناخت الزامات کاربری و ارزیابی همه جوانب کار است.
در میان تجهیزات هوشمند منزل، کنترل سیستم های حفاظتی و امنیتی از اهمیت ویژه ای برخوردارند. انتخاب نمونه مناسبی از این ملزومات که با نیازهای ساختمان شما هماهنگی داشته باشد بسیار مهم است. بسته به وسعت بنا و فضاهای مورد درخواست، انتخاب سیستم های ایمنی و محافظتی با یکدیگر تفاوت دارد.
تجهیزات مکانیکی، الکتریکی و الکترونیکی زیادی برای محافظت از ساختمان وجود دارد که در بخشهای مختلف از پارکینگ تا آسانسور و از درب های ورودی و خروجی تا دیگر قسمت های منزل را پوشش داده و از آنها در برابر سرقت و ناامنی محافظت میکند.
اما یکپارچه سازی و اعمال کنترل بر همه این موارد، فناوری جدیدی است که با هوشمند سازی منزل و در قالب پکیج ویژه این کار اتفاق افتاده و تفاوتی کلی در سطح ایمنی بنا ایجاد کرده است.
دزدگیر های قدیمی را بسیاری از ما به یاد داریم،. تجهیزاتی با آژیر های بلندی که تا حدی میتوانست مانع از دزدی و سرقت شود و حرکت سارقین و مزاحمین را متوقف کند.
ضعف در تشخیص موارد مختلف در این سیستم، گاه مانع از تشخیص سارق شده و گاه حیوانات خانگی را به اشتباه بهعنوان سارق یا مزاحم وارد کانال تشخیص میکرد!
امروزه و به مدد وجود سیستم های پیشرفته و متصل به اینترنت، این تجهیزات با استاندارد های بسیار بالاتری تولید شده و کنترل وسیع و همه جانبه بر روی فضا های امنیتی و کنترل سیستم های حفاظتی و امنیتی دارند.
اما بهترین نمونه های این تجهیزات کدامند؟ و چگونه نیاز های کاربران در حفظ امنیت را تامین میکنند؟
در حال حاضر جدید ترین نسل از دوربینهای مدار بسته نیز، در صورت عدم اتصال به سیستم های هوشمند و شبکه اینترنت نمیتوانند به تنهایی پاسخگوی این نیازها باشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بهترین سیستم های حفاظتی برای منازل با کارشناسان ما تماس بگیرید.
سیستم های حفاظتی مجموعه ای از قطعات الکترونیکی هستند که برای تامین امنیت خانه کار می کنند. امنیت در یک خانه یا ویلا بسیار اهمیت دارد. قطعا شما هم وسایل و سرمایه خود را در خانه می گذارند و برای محافظت از آن اقداماتی را به کار می گیرند. استفاده از تجهیزات مدرن و به روز از هوشمندانه ترین اقداماتی است که می توانید در این راه انجام دهید. در ادامه درباره انواع این دستگاه ها بیشتر صحبت می کنیم.
دوربین های امنیتی به اینترنت وصل می شوند و از طریق گوشی و تبلت قابل کنترل اند. این دوربین ها امکان کنترل از راه دور را برای شما فراهم می کنند.
دومین مورد کنترل سیستم های حفاظتی و امنیتی سنسور حرکت است. این سنسور در بخش درب ورودی یا راهرو قرار بگیرد و حرکت را تشخیص دهد. اگر کسی از این سنسور ها گذر کند و آن ها را فعال کند، با صدا به شما هشدار داده می شود. برخی از سنسور های حرکتی نسبت به حرکت حیوانات حساسیت کمی دارند. به این ترتیب در صورتی که حیوان خانگی دارید، احتمال اشتباه و خطا کاهش پیدا می کند.
اگر به دنبال مشاوره اجرای دیتاسنتر هستید به این صفحه مراجعه کنید.
سیستم های امنیتی و حفاظتی مختلفی در بازار وجود دارند که می توانید برای خانه یا ویلا از آن ها استفاده کنید. شما می توانید همه آن ها را به یک ایستگاه پایه متصل کنید. این سیستم ها به دستگاه تلفن همراه شما متصل می شوند و از این طریق قابل کنترل هستند. وقتی از خانه بیرون می روید این سیستم ها را فعال کنید و پس از رسیدن به خانه، آن ها را غیر فعال کنید. اگر سیستم هشدار و سنسور های آن، ورود بیگانه ای را احساس کنند، با پیامی به تلفن همراه یا هر دستگاهی که به آن متصل اند، هشدار می دهند.
ما در مقاله های قبلی درباره سیستم هوشمند مدیریت فضای پارکینگ توضیح دادیم میتوانید به این صفحه مراجعه کنید.
هر یک از این دستگاه های حفاظتی می توانند امنیت را برای شما فراهم کنند. آن ها به راحتی قابل استفاده هستند و احتمال حک پایینی دارند. مزایای استفاده از این سیستم ها شامل موارد زیر می شود:
با نظارت حرفه ای از طریق بهترین سیستم های حفاظتی برای منازل، وقتی در خانه حضور ندارید، می توانید با پلیس یا دیگر امدادگران اضطراری تماس بگیرید.
وجود سیستم حفاظتی خود به خود سارقان را منصرف می کند. تابلو ها و برچسب ها این اخطار را به سارقان می دهد که خانه یا ویلا دارای سیستم های محافظتی است.
در نهایت با وجود این سیستم ها اشتباهات رایجی مثل باز گذاشتن درب و پنجره کاهش پیدا می کند.
برای کسب اطلاعات درباره سیستم هوشمند سرمایش و گرمایش میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
جهت سفارش و اطلاع از قیمت ها با مشاوران ما در ارتباط باشید.
02188193631 - 02188193630 - 02188193629